APA:
کپیدهقان تنها، لادن، کریمی، مهدی، و صالحی فر، مانیا. (1394). بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 207-220. SID. https://sid.ir/paper/71590/fa
Vancouver:
کپیدهقان تنها لادن، کریمی مهدی، صالحی فر مانیا. بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):207-220. Available from: https://sid.ir/paper/71590/fa
IEEE:
کپیلادن دهقان تنها، مهدی کریمی، و مانیا صالحی فر، “بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 207–220، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71590/fa