Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

905
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

850
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 220

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقان تنها، لادن، کریمی، مهدی، و صالحی فر، مانیا. (1394). بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 207-220. SID. https://sid.ir/paper/71590/fa

    Vancouver: کپی

    دهقان تنها لادن، کریمی مهدی، صالحی فر مانیا. بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):207-220. Available from: https://sid.ir/paper/71590/fa

    IEEE: کپی

    لادن دهقان تنها، مهدی کریمی، و مانیا صالحی فر، “بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 207–220، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71590/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا