APA:
کپیشیخ زاده، وحیده، عطای صالحی، اسماعیل، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1395). بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/72392/fa
Vancouver:
کپیشیخ زاده وحیده، عطای صالحی اسماعیل، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/72392/fa
IEEE:
کپیوحیده شیخ زاده، اسماعیل عطای صالحی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 25–34، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72392/fa