Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

994
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

744
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیخ زاده، وحیده، عطای صالحی، اسماعیل، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1395). بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/72392/fa

    Vancouver: کپی

    شیخ زاده وحیده، عطای صالحی اسماعیل، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/72392/fa

    IEEE: کپی

    وحیده شیخ زاده، اسماعیل عطای صالحی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 25–34، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72392/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا