APA:
کپیزمردی، شهین، و فرامرزی، سمیرا. (1399). تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگی های کیفی و حسی دونات. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(1 )، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/397737/fa
Vancouver:
کپیزمردی شهین، فرامرزی سمیرا. تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگی های کیفی و حسی دونات. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(1 ):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/397737/fa
IEEE:
کپیشهین زمردی، و سمیرا فرامرزی، “تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگی های کیفی و حسی دونات،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 1 ، pp. 99–111، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397737/fa