APA:
کپیفرجی، نوشین، مفتون آزاد، ندا، فرحناکی، عسکر، بدیعی، فوژان، و حسینی، سیدابراهیم. (1394). بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/71598/fa
Vancouver:
کپیفرجی نوشین، مفتون آزاد ندا، فرحناکی عسکر، بدیعی فوژان، حسینی سیدابراهیم. بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/71598/fa
IEEE:
کپینوشین فرجی، ندا مفتون آزاد، عسکر فرحناکی، فوژان بدیعی، و سیدابراهیم حسینی، “بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 171–180، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71598/fa