مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت

صفحات

 صفحه شروع 215 | صفحه پایان 225

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی, اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا علیه استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC: 6538), انتروکوکوس فکالیس (ATCC: 21299), سالمونلا تیفی موریوم (ATCC: 14028)و اشریشیا کلی (ATCC: 25922) می باشد. در این پژوهش اثر ضد باکتریایی عصاره ها با استفاده از روش انتشار در آگار بررسی شد. جهت تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی نیز روش میکرودایلوشن به وسیله الایزا و افزودن معرف تری فنیل تترازولیوم کلراید استفاده گردید. بیشترین قطر هاله بازداری در روش انتشار در آگار مربوط به عصاره های آبی و هیدروالکلی اندام های هوایی سالویا خراسانیکا در مقابل باکتریانتروکوکوس فکالیس بود. میزان MIC محاسبه شده در مورد عصاره های آبی و اتانولی اندام های هوایی باکتری های گرم مثبت معادل 60 میلی گرم بر میلی لیتر و در مورد اشریشیاکلی معادل 60 و 120 میلی گرم بر میلی لیتر و برای سالمونلا تیفی موریوم به ترتیب 120 و 240 میلی گرم بر میلی لیتر اندازه گیری شد. این مقدار برای عصاره های هیدروالکلی در مورد باکتری های گرم مثبت 60 میلی گرم بر میلی لیتر و در مورد باکتری های گرم منفی برابر با 120 میلی گرم بر میلی لیتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهربان، اعظم، عدالتیان دوم، محمدرضا، حدادخداپرست، محمدحسین، و مهربان سنگ آتش، معصومه. (1396). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی, اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 215-225. SID. https://sid.ir/paper/71659/fa

    Vancouver: کپی

    مهربان اعظم، عدالتیان دوم محمدرضا، حدادخداپرست محمدحسین، مهربان سنگ آتش معصومه. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی, اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):215-225. Available from: https://sid.ir/paper/71659/fa

    IEEE: کپی

    اعظم مهربان، محمدرضا عدالتیان دوم، محمدحسین حدادخداپرست، و معصومه مهربان سنگ آتش، “بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی, اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 215–225، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71659/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button