APA:
کپیبراتی، آنا، محمدی ثانی، علی، و یاورمنش، مسعود. (1395). بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی. بهداشت مواد غذایی، 6(2 (پیاپی 22))، 14-24. SID. https://sid.ir/paper/356342/fa
Vancouver:
کپیبراتی آنا، محمدی ثانی علی، یاورمنش مسعود. بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 22)):14-24. Available from: https://sid.ir/paper/356342/fa
IEEE:
کپیآنا براتی، علی محمدی ثانی، و مسعود یاورمنش، “بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 14–24، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356342/fa