APA:
کپیعابدینی، نعیمه، نصیرپور، علی، و ناطقی، لیلا. (1396). اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 247-258. SID. https://sid.ir/paper/71667/fa
Vancouver:
کپیعابدینی نعیمه، نصیرپور علی، ناطقی لیلا. اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):247-258. Available from: https://sid.ir/paper/71667/fa
IEEE:
کپینعیمه عابدینی، علی نصیرپور، و لیلا ناطقی، “اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 247–258، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71667/fa