APA:
کپیقنبری شندی، اسماعیل، خسروشاهی اصل، اصغر، مرتضوی، علی، و توکلی پور، حمید. (1390). اثر صمغ زانتان بر ویژگی های بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/72009/fa
Vancouver:
کپیقنبری شندی اسماعیل، خسروشاهی اصل اصغر، مرتضوی علی، توکلی پور حمید. اثر صمغ زانتان بر ویژگی های بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/72009/fa
IEEE:
کپیاسماعیل قنبری شندی، اصغر خسروشاهی اصل، علی مرتضوی، و حمید توکلی پور، “اثر صمغ زانتان بر ویژگی های بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 35–45، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72009/fa