APA:
کپیرضائیان عطار، فرناز، و حصاری، جواد. (1395). ویژگی های رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزوله پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 131-144. SID. https://sid.ir/paper/72753/fa
Vancouver:
کپیرضائیان عطار فرناز، حصاری جواد. ویژگی های رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزوله پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):131-144. Available from: https://sid.ir/paper/72753/fa
IEEE:
کپیفرناز رضائیان عطار، و جواد حصاری، “ویژگی های رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزوله پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 131–144، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72753/fa