APA:
کپیآقافرمانی، بیوک، بدبدک، صمد، و پاشایی بهرام، روح اله. (1398). بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 269-281. SID. https://sid.ir/paper/71679/fa
Vancouver:
کپیآقافرمانی بیوک، بدبدک صمد، پاشایی بهرام روح اله. بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):269-281. Available from: https://sid.ir/paper/71679/fa
IEEE:
کپیبیوک آقافرمانی، صمد بدبدک، و روح اله پاشایی بهرام، “بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 269–281، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71679/fa