APA:
کپیانصاری پور، امیرحسین، مهرنیا، محمدامین، نوشاد، محمد، برزگر، حسن، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1398). اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری های بیماری زای غذازاد, تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 17-29. SID. https://sid.ir/paper/71685/fa
Vancouver:
کپیانصاری پور امیرحسین، مهرنیا محمدامین، نوشاد محمد، برزگر حسن، علیزاده بهبهانی بهروز. اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری های بیماری زای غذازاد, تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):17-29. Available from: https://sid.ir/paper/71685/fa
IEEE:
کپیامیرحسین انصاری پور، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، حسن برزگر، و بهروز علیزاده بهبهانی، “اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری های بیماری زای غذازاد, تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی اکسیدانی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 17–29، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71685/fa