مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

677
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 155

چکیده

 علی رغم موفقیت نسبی ترکیبات شیمیایی مختلف در بهبود تردی گوشت, اثرات نامطلوب ایجاد شده در اثر استفاده این ترکیبات بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت, منجر به ایجاد محدودیت هایی در استفاده از آنها در مقیاس صنعتی شده است. بنابراین جهت جلوگیری از ایجاد این اثرات نامطلوب شیمیایی, استفاده از برخی تردکننده های طبیعی مورد توجه قرار گرفته اند. تردکنندهای طبیعی گوشت, ترکیبات موجود در آن دسته از میوه ها و سبزیجاتی هستند که دارای آنزیم های پروتئولیتیک بوده و شامل سیستئین پروتئازها, سرین پروتئازها, متالوپروتئازها و آسپارتیک پروتئازها می باشند. در این مقاله, تغییرات اساسی ایجاد شده از منظر بیوشیمیایی که منجر به ایجاد تردی در گوشت می شوند و همچنین منابع گیاهی مناسب برای استفاده در فرایند تردسازی بافت گوشت مورد مطالعه و معرفی قرار گرفته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظاهری کلهرودی، مونا، بقایی، هما، عمادزاده، بهاره، و بلندی، مرضیه. (1398). تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 145-155. SID. https://sid.ir/paper/71687/fa

    Vancouver: کپی

    مظاهری کلهرودی مونا، بقایی هما، عمادزاده بهاره، بلندی مرضیه. تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):145-155. Available from: https://sid.ir/paper/71687/fa

    IEEE: کپی

    مونا مظاهری کلهرودی، هما بقایی، بهاره عمادزاده، و مرضیه بلندی، “تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 145–155، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71687/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button