APA:
کپیمظاهری کلهرودی، مونا، بقایی، هما، عمادزاده، بهاره، و بلندی، مرضیه. (1398). تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 145-155. SID. https://sid.ir/paper/71687/fa
Vancouver:
کپیمظاهری کلهرودی مونا، بقایی هما، عمادزاده بهاره، بلندی مرضیه. تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):145-155. Available from: https://sid.ir/paper/71687/fa
IEEE:
کپیمونا مظاهری کلهرودی، هما بقایی، بهاره عمادزاده، و مرضیه بلندی، “تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 145–155، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71687/fa