Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

482
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

552
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 232

چکیده

 آستاگزانتین رنگدانه کارتنوییدی است که به عنوان دفع کننده رادیکال های آزاد و اکسیژن های فعال, مکمل غذایی و رنگ دهنده طبیعی می باشد و همچنین به مصارف درمانی آن توجه فراوانی شده است و آنرا سوپرآنتی اکسیدان طبیعی نامیدند. از طرفی آستاگزانتین به دلیل غیر اشباعیت بالا, حساس به عوامل محیطی بوده که با ریزپوشانی می توان آن را در پوشش های مناسب قرار داد و به فراورده غذایی اضافه کرد تا به صورت کنترل شده و تحت شرایط خاص آزاد شود. در این پژوهش, ریزپوشانی آستاگزانتین در پوشش ترکیبی صمغ عربی و کنسانتره پروتئین آب پنیر انجام شد. در این مرحله, متغیر های مستقل نسبت هر کدام از دیواره ها, صمغ عربی (0. 5, 1, 1. 5 وزنی/وزنی), کنسانتره پروتئین آب پنیر (2, 4 و 6 وزنی/وزنی) و همچنین متغیر pH (4. 5, 6. 5, 8. 5) در نظر گرفته شد و تاثیر آن ها روی کدورت, ویسکوزیته, اندازه قطرات, پتانسیل زتا و پایداری نانو کمپلکس بررسی گردید. به منظور یافتن pH بهینه تشکیل کمپلکس, میزان جذب در محدوده وسیعی از pH(9-3) بررسی شده و 5/4 pH=برای تشکیل کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی تعیین شد. همچنین براساس نتایج بدست آمده از روش پاسخ سطح, تیمار شماره-16 (% w/w1. 5, GA %w/w 6 WPC و 5/4 pH=) با کمترین پایداری, بیشترین ویسکوزیته, بیش-ترین کدورت, کمترین اندازه قطرات و بیشترین پتانسیل زتا به عنوان نمونه بهینه تعیین شد. در پایان, نسبت 1. 5 به 6 بین WPC/GA بهترین نسبت برای تشکیل بالاترین کمپلکس مطرح شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرافت، نفیسه، میرزایی، حبیب اله، جعفری، سیدمهدی، صفری، رضا، و کاشانی نژاد، مهدی. (1398). بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 219-232. SID. https://sid.ir/paper/71699/fa

    Vancouver: کپی

    شرافت نفیسه، میرزایی حبیب اله، جعفری سیدمهدی، صفری رضا، کاشانی نژاد مهدی. بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):219-232. Available from: https://sid.ir/paper/71699/fa

    IEEE: کپی

    نفیسه شرافت، حبیب اله میرزایی، سیدمهدی جعفری، رضا صفری، و مهدی کاشانی نژاد، “بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 219–232، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71699/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا