APA:
کپیشرافت، نفیسه، میرزایی، حبیب اله، جعفری، سیدمهدی، صفری، رضا، و کاشانی نژاد، مهدی. (1398). بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 219-232. SID. https://sid.ir/paper/71699/fa
Vancouver:
کپیشرافت نفیسه، میرزایی حبیب اله، جعفری سیدمهدی، صفری رضا، کاشانی نژاد مهدی. بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):219-232. Available from: https://sid.ir/paper/71699/fa
IEEE:
کپینفیسه شرافت، حبیب اله میرزایی، سیدمهدی جعفری، رضا صفری، و مهدی کاشانی نژاد، “بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 219–232، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71699/fa