APA:
کپیخالصی، هدی، کدخدایی، رسول، و عمادزاده، بهاره. (1395). بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(13)، 103-119. SID. https://sid.ir/paper/521134/fa
Vancouver:
کپیخالصی هدی، کدخدایی رسول، عمادزاده بهاره. بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(13):103-119. Available from: https://sid.ir/paper/521134/fa
IEEE:
کپیهدی خالصی، رسول کدخدایی، و بهاره عمادزاده، “بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 13، pp. 103–119، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521134/fa