APA:
کپیخالصی، هدی، عمادزاده، بهاره، و کدخدایی، رسول. (1396). بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 5(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/509276/fa
Vancouver:
کپیخالصی هدی، عمادزاده بهاره، کدخدایی رسول. بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛5(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/509276/fa
IEEE:
کپیهدی خالصی، بهاره عمادزاده، و رسول کدخدایی، “بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 5، no. 1 ، pp. 1–12، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509276/fa