مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,038
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 28

چکیده

 به منظور انجام آزمایشات بارگذاری ضربه ای روی محصولات کشاورزی, یک دستگاه تست ضربه طراحی و ساخته شد. این دستگاه که از نوع آونگی می باشد از یک شاسی وزین و بدون لرزش, بازو و وزنه بارگذاری, صفحه مدرج, یک پتاسیومتر و سیستم داده برداری تشکیل شده است. مشخصات فنی و ابعاد دستگاه بگونه ای است که امکان بررسی خصوصیات مکانیکی انواع محصولات کشاورزی از جمله محصولات دانه ای را طی یک بارگذاری ضربه ای در حالت دست نخورده فراهم میکند. با کمک این دستگاه, امکان اندازه گیری میزان انرژی برای تخریب دانه, انرژی کرنشی منتقل شده به دانه, ضریب بازگشت و انرژی ویژه فراهم می گردد. به منظور بررسی خصوصیات فنی دستگاه, دانه های پنج رقم مختلف گندم در دو سطح رطوبتی تحت آزمون ضربه قرار گرفتند. نتایج حاصل از بررسی اثر رطوبت بر پارامترهای بدست آمده, نشان دهنده تاثیر معنی دار رطوبت بر ضریب بازگشت و انرژی کرنشی بوده, در حالیکه با اعمال ابعاد دانه در فاکتورهای مورد نظر (تحت عنوان انرژی ویژه و انرژی مخصوص) تاثیر رطوبت بسیار کاهش می یابد. با استفاده از داه های بدست آمده, انرژی سینتیک کمینه لازم برای گسیختگی در دانه های خشک (%6.5 رطوبت بر پایه تر) و مرطوب (%15 بر پایه تر) به ترتیب معادل 33 و 72 میلی ژول تعیین گردید. بر مبنای نتایج این آزمایش, مشخص شد که میتوان ارقام مختلف گندم را بر اساس پارامترهای مکانیکی استخراج شده, از یکدیگر متمایز نمود. همچنین مشخص شد که میزان پراکندگی داده در این نوع تست کمتر از تست فشاری است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افکاری سیاح، امیرحسین، و مینایی، سعید. (1384). طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 13-28. SID. https://sid.ir/paper/71712/fa

    Vancouver: کپی

    افکاری سیاح امیرحسین، مینایی سعید. طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):13-28. Available from: https://sid.ir/paper/71712/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین افکاری سیاح، و سعید مینایی، “طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 13–28، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71712/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button