APA:
کپیتوکلی پور، حمید، و کلباسی اشتری، احمد. (1392). بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 129-137. SID. https://sid.ir/paper/71723/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، کلباسی اشتری احمد. بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):129-137. Available from: https://sid.ir/paper/71723/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، و احمد کلباسی اشتری، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 129–137، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71723/fa