APA:
کپیرشیدی مهر، آزاده، فضل آرا، علی، زارعی، مهدی، پورمهدی، مهدی، و نوشاد، محمد. (1398). ارزیابی تأثیر اسانس های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه شده با سوریمی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 187-200. SID. https://sid.ir/paper/71746/fa
Vancouver:
کپیرشیدی مهر آزاده، فضل آرا علی، زارعی مهدی، پورمهدی مهدی، نوشاد محمد. ارزیابی تأثیر اسانس های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه شده با سوریمی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):187-200. Available from: https://sid.ir/paper/71746/fa
IEEE:
کپیآزاده رشیدی مهر، علی فضل آرا، مهدی زارعی، مهدی پورمهدی، و محمد نوشاد، “ارزیابی تأثیر اسانس های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه شده با سوریمی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 187–200، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71746/fa