APA:
کپینصراله زاده، احمد، و خمیری، مرتضی. (1398). بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها, مکانیسم و اثرات سلامت بخشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 113-127. SID. https://sid.ir/paper/71771/fa
Vancouver:
کپینصراله زاده احمد، خمیری مرتضی. بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها, مکانیسم و اثرات سلامت بخشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):113-127. Available from: https://sid.ir/paper/71771/fa
IEEE:
کپیاحمد نصراله زاده، و مرتضی خمیری، “بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها, مکانیسم و اثرات سلامت بخشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 113–127، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71771/fa