APA:
کپیلقمان، شهرام، مویدی، علی، محمودی، ماندانا، و خمیری، مرتضی. (1398). فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری های پروتئولیتیک. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2 )، 35-48. SID. https://sid.ir/paper/381909/fa
Vancouver:
کپیلقمان شهرام، مویدی علی، محمودی ماندانا، خمیری مرتضی. فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری های پروتئولیتیک. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(2 ):35-48. Available from: https://sid.ir/paper/381909/fa
IEEE:
کپیشهرام لقمان، علی مویدی، ماندانا محمودی، و مرتضی خمیری، “فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری های پروتئولیتیک،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 2 ، pp. 35–48، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381909/fa