APA:
کپیآزادبخت، محسن، محمودی، محمدجواد، و واحدی ترشیزی، محمد. (1398). بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 153-163. SID. https://sid.ir/paper/71777/fa
Vancouver:
کپیآزادبخت محسن، محمودی محمدجواد، واحدی ترشیزی محمد. بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):153-163. Available from: https://sid.ir/paper/71777/fa
IEEE:
کپیمحسن آزادبخت، محمدجواد محمودی، و محمد واحدی ترشیزی، “بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 153–163، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71777/fa