APA:
کپیآزادبخت، محسن، واحدی ترشیزی، محمد، و محمودی، محمدجواد. (1398). تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی تی اسکن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 305-321. SID. https://sid.ir/paper/258703/fa
Vancouver:
کپیآزادبخت محسن، واحدی ترشیزی محمد، محمودی محمدجواد. تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی تی اسکن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):305-321. Available from: https://sid.ir/paper/258703/fa
IEEE:
کپیمحسن آزادبخت، محمد واحدی ترشیزی، و محمدجواد محمودی، “تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی تی اسکن،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 305–321، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258703/fa