مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

428
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

498
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی تی اسکن

صفحات

 صفحه شروع 305 | صفحه پایان 321

چکیده

 در این پژوهش با کمک آزمون غیر مخرب سی تی اسکن به بررسی ارتباط بین خواص فیزیکی گلابی و دوره انبارداری با مقدار کبودی در اثر نیروی بارگذاری پرداخته شده است. قبل از بارگذاری و انبارداری تعداد 50 گلابی با استفاده از سی تی اسکن بررسی شده و تعداد 27 گلابی که درصد کبودی آن ها صفر بود انتخاب شدند و ابعاد گلابی ها (طول, عرض و ضخامت) اندازه گیری شد و خواصی مانند قطر معادل, قطر میانگین هندسی, ضریب کرویت, مساحت سطح رویه و ضریب رعنایی محاسبه گردید. سپس گلابی های انتخابی تحت بارگذاری شبه استاتیکی با فشار لبه نازک با سه نیروی 15, 20 و 25 نیوتن قرار گرفت و انبارداری 5, 10 و 15 روزه برای بررسی تاثیر نیروهای وارده بر گلابی ها انتخاب شد. بعد از بارگذاری و انبارداری میزان کبودی گلابی ها محاسبه گردید. نتایج آزمایش ها نشان داد که بین قطر هندسی, حسابی و قطر معادل, ضریب کرویت و رعنایی با درصد کبودی رابطه معکوس برقرار است. همچنین برای سطح رویه و درصد کبودی رابطه مستقیم و غیر معنی دار برقرار است. همچنین با توجه به نتایج بدست آمده در دوره انبارداری 5 روزه زیاد یا کم بودن میزان قطر هندسی, حسابی و قطر معادل, ضریب کرویت و رعنایی بر روی درصد کبودی تاثیر خاصی نداشته است و تقریبا می توان درصد کبودی را صفر در نظر گرفت و با افزایش دوره انبارداری میزان موارد فوق بر روی میزان درصد کبودی تاثیرگذار خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزادبخت، محسن، واحدی ترشیزی، محمد، و محمودی، محمدجواد. (1398). تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی تی اسکن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 305-321. SID. https://sid.ir/paper/258703/fa

    Vancouver: کپی

    آزادبخت محسن، واحدی ترشیزی محمد، محمودی محمدجواد. تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی تی اسکن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):305-321. Available from: https://sid.ir/paper/258703/fa

    IEEE: کپی

    محسن آزادبخت، محمد واحدی ترشیزی، و محمدجواد محمودی، “تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی تی اسکن،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 305–321، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258703/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button