APA:
کپیپارسه، هدا، امام جمعه، زهرا، و شهاب لواسانی، علیرضا. (1398). مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصاره های استخراجی (آبی, آلی و آنتوسیانین) از بخش های مختلف انار(پوست, آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی, استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/71780/fa
Vancouver:
کپیپارسه هدا، امام جمعه زهرا، شهاب لواسانی علیرضا. مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصاره های استخراجی (آبی, آلی و آنتوسیانین) از بخش های مختلف انار(پوست, آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی, استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/71780/fa
IEEE:
کپیهدا پارسه، زهرا امام جمعه، و علیرضا شهاب لواسانی، “مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصاره های استخراجی (آبی, آلی و آنتوسیانین) از بخش های مختلف انار(پوست, آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی, استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 99–111، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71780/fa