APA:
کپیطباطبایی یزدی، فریده، علیزاده بهبهانی، بهروز، و مرتضوی، سیدعلی. (1395). بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن, نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 15-28. SID. https://sid.ir/paper/71788/fa
Vancouver:
کپیطباطبایی یزدی فریده، علیزاده بهبهانی بهروز، مرتضوی سیدعلی. بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن, نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):15-28. Available from: https://sid.ir/paper/71788/fa
IEEE:
کپیفریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن, نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 15–28، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71788/fa