مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,019
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

907
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در چهار نمونه تجاری معتبر از دوغ های تولیدی ایران

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 94

چکیده

 زمینه و هدف: دوغ یکی از نوشیدنی های سنتی ایران و برخی ملل دیگر نظیر اروپای شرقی, خاورمیانه و آسیا به شمار می آید. در گذشته دوغ به فراوردهای اطلاق می شد که پس از رقیق سازی ماست پرچرب با آب و جداسازی چربی آن با استفاده از مشک بر جای میماند. امروزه دوغ از ویژگی های مشخص و استاندارد شده فیزیکی, شیمیایی, فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی برخوردار است. پژوهش حاضر به منظور بررسی کیفیت میکروبی چهار نمونه تجاری معروف تولید شده در ایران صورت گرفت.روش بررسی: این مطالعه به روش توصیفی- مقطعی انجام گرفت. به طور کلی 126 نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی از فروشگاه های عرضه مواد غذایی تهیه گردیدند. برای جداسازی استافیلوکوکوس اورئوس از محیط بردپارکرآگار (تست شناسایی) و تست کواگولاز (تست تاییدی) استفاده گردید. یافته ها: نتایج با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمون های آماری T-Test و ANOVA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل اطلاعات حاکی از آن بود که اختلاف معنی داری بین ماه های بررسی شده, بین نمونه های تجاری و بین نوع دوغ ها از نظر میزان آلودگی وجود داشت (p<0.05).نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه در دوغ های صنعتی پتانسیل به مخاطره افکندن سلامت مصرف کننده وجود دارد زیرا احتمال حضور آنتروتوکسین در دوغ صنعتی وجود دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فرج وند، نسرین، و علی محمدی، محمود. (1393). شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در چهار نمونه تجاری معتبر از دوغ های تولیدی ایران. سلامت و محیط زیست، 7(1)، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/146058/fa

Vancouver: کپی

فرج وند نسرین، علی محمدی محمود. شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در چهار نمونه تجاری معتبر از دوغ های تولیدی ایران. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1393؛7(1):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/146058/fa

IEEE: کپی

نسرین فرج وند، و محمود علی محمدی، “شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در چهار نمونه تجاری معتبر از دوغ های تولیدی ایران،” سلامت و محیط زیست، vol. 7، no. 1، pp. 85–94، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146058/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button