2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1386
بازدید 1280
بازدید 1209
بازدید 835
بازدید 777
نسخه انگلیسی
بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
طباطبایی کلور سیدرضا | ابراهیمیان آرش | هاشمی سیدجعفر
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 1286
بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ
طباطبایی یزدی فریده | علیزاده بهبهانی بهروز | مرتضوی سیدعلی
بازدید 1222
ویژگی های ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره های برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا
فدوی ابوالفضل | کوهساری هادی | حسینی قابوس سیدحسین
بازدید 675
درصد دانه های شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان
عسکری اصلی ارده عزت اله | بساطی زهرا | صالحی نسیم
بازدید 780
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف
خلفی ریحانه | گلی سیدامیرحسین | بهجتیان اصفهانی محمد
بازدید 1391
تاثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی
فضلی عقدائی مریم | گلی سیدامیرحسین | کرامت جواد | انصاریان اکبر
بازدید 838
بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ
دیبازر پریسا | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین
بازدید 985
اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم
شهمیری عفت | سیدین اردبیلی سیدمهدی | حسینی سیدابراهیم | آقاقلی زاده رویا
بازدید 891
تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
امینی نیا هرمینه | رضوی سیدهادی | عیوض زاده اورنگ
بازدید 1221
تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن
قدسی مریم | شاهدی محمد | کدیور مهدی
بازدید 882
جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آن ها
زارع باقی آباد وجیهه | طباطبایی یزدی فریده | مرتضوی سیدعلی | وریدی مهدی
بازدید 733
تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن
صادق نیا نسیم | عزیزی محمدحسین | سیدین اردبیلی سیدمهدی | محمدی مهرداد
بازدید 1560
تشخیص آلودگی میکروبی پاکت های شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت
محمدی وحید | ابراهیمی رحیم | قاسمی ورنامخواستی مهدی | عباس والی مریم | لحیمگرزاده علی
بازدید 946
اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب
اکرامی محمد | امام جمعه زهرا | کرمی مقدم آرزو
بازدید 861
بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه
رضوی راضیه | مقصودلو یحیی | قربانی محمد | اعلمی مهران
بازدید 797
بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری
اکبریان میمند محمدجواد | خمیری مرتضی | صادقی ماهونک علیرضا | اعلمی مهران | فرجی کفشگری سمانه | وطن خواه مهدی | محمودی احسان
بازدید 979
بررسی تاثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگی های نان بربری طی مدت نگهداری
ناصحی بهزاد | رضوی محمدعلی | قدسی میترا
بازدید 909
مدل سازی الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای
یلمه محمود | حبیبی نجفی محمدباقر | صالحی فخرالدین
بازدید 680
بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان بربری
صفا رضا | شیخ الاسلامی زهرا | عطایی صالحی اسماعیل
بازدید 528
بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی
قنبرزاده طراوت | عطای صالحی اسماعیل | محمدی ثانی علی | سیدیعقوبی امین
بازدید 672