APA:
کپیامینی نیا، هرمینه، رضوی، سیدهادی، و عیوض زاده، اورنگ. (1395). تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 103-111. SID. https://sid.ir/paper/71791/fa
Vancouver:
کپیامینی نیا هرمینه، رضوی سیدهادی، عیوض زاده اورنگ. تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):103-111. Available from: https://sid.ir/paper/71791/fa
IEEE:
کپیهرمینه امینی نیا، سیدهادی رضوی، و اورنگ عیوض زاده، “تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 103–111، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71791/fa