APA:
کپیقائم پناه، مهنام، هاشمی روان، مهناز، و شریفان، انوشه. (1399). تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری های لاکتوباسیلوس پلانتارم, لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/395777/fa
Vancouver:
کپیقائم پناه مهنام، هاشمی روان مهناز، شریفان انوشه. تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری های لاکتوباسیلوس پلانتارم, لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/395777/fa
IEEE:
کپیمهنام قائم پناه، مهناز هاشمی روان، و انوشه شریفان، “تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری های لاکتوباسیلوس پلانتارم, لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 31–40، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395777/fa