APA:
کپیبکشلو، حجت، پیروزی فرد، میرخلیل، علیزاده خالدآباد، محمد، و امیری، صابر. (1398). بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 127-136. SID. https://sid.ir/paper/71823/fa
Vancouver:
کپیبکشلو حجت، پیروزی فرد میرخلیل، علیزاده خالدآباد محمد، امیری صابر. بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):127-136. Available from: https://sid.ir/paper/71823/fa
IEEE:
کپیحجت بکشلو، میرخلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده خالدآباد، و صابر امیری، “بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 127–136، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71823/fa