APA:
کپیحامدی، منوچهر، و محمدزاده میلانی، جعفر. (1382). حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن
. علوم کشاورزی ایران، 34(1)، 91-96. SID. https://sid.ir/paper/418807/fa
Vancouver:
کپیحامدی منوچهر، محمدزاده میلانی جعفر. حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن
. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(1):91-96. Available from: https://sid.ir/paper/418807/fa
IEEE:
کپیمنوچهر حامدی، و جعفر محمدزاده میلانی، “حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن
،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 1، pp. 91–96، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418807/fa