APA:
کپیسیدی منصور، سپیدار، و روفه گری نژاد، لیلا. (1396). بهینه سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال. بهداشت مواد غذایی، 7(3 (پیاپی 27) )، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/222884/fa
Vancouver:
کپیسیدی منصور سپیدار، روفه گری نژاد لیلا. بهینه سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(3 (پیاپی 27) ):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/222884/fa
IEEE:
کپیسپیدار سیدی منصور، و لیلا روفه گری نژاد، “بهینه سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27) ، pp. 77–88، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222884/fa