مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,031
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 14

چکیده

 خصوصیات فیزیکو- شیمیایی پانزده گونه انار (جمع آوری شده از مرکز تحقیقات انار یزد) و آب آنها بررسی شد. مشخص گردید که فروکتوز (8.03-4.00 گرم/100 گرم) و گلوکز (8.65-4.14 گرم/100گرم) دو منوساکارید عمده بوده در حالیکه عملا در تمام واریته ها هیچ دی ساکاریدی, به ویژه ساکارز و مالتوز, مشاهده نشد. در بین عناصر اندازه گیری شده, با استفاده از طیف سنج نشر اتمی ICP, مقادیرK, Na,Ca و Mg به طور معنا داری بیشتر از بقیه عناصر معدنی Mn), Cu, Fe,Zn,Pbو (Cd آب میوه ها بود. به علاوه, متوسط غلظت ویتامین ث, TA, SSA و Ph به ترتیب 0.47-0.08 میلی گرم در 100 گرم, 2.05-0.42 درصد, 41.4-5.3 گرم در لیتر, 18.3-12.1 درجه بریکس و 4.08-3.05 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برزگربفرویی، محسن، فدوی، ابوالفضل، و عزیزی، محمدحسین. (1383). بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/71855/fa

    Vancouver: کپی

    برزگربفرویی محسن، فدوی ابوالفضل، عزیزی محمدحسین. بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(2):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/71855/fa

    IEEE: کپی

    محسن برزگربفرویی، ابوالفضل فدوی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 9–14، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71855/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button