APA:
کپیصائمی، پریسا، صالحی فر، مانیا، عزیزی، محمدحسین، و افشین پژوه، رضا. (1395). بررسی اثرات استفاده از آرد نول, سمولینا و نسبت های مخلوط آنها بر ویژگی کیفی ماکارونی تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 153-161. SID. https://sid.ir/paper/71866/fa
Vancouver:
کپیصائمی پریسا، صالحی فر مانیا، عزیزی محمدحسین، افشین پژوه رضا. بررسی اثرات استفاده از آرد نول, سمولینا و نسبت های مخلوط آنها بر ویژگی کیفی ماکارونی تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):153-161. Available from: https://sid.ir/paper/71866/fa
IEEE:
کپیپریسا صائمی، مانیا صالحی فر، محمدحسین عزیزی، و رضا افشین پژوه، “بررسی اثرات استفاده از آرد نول, سمولینا و نسبت های مخلوط آنها بر ویژگی کیفی ماکارونی تولیدی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 153–161، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71866/fa