APA:
کپیمجذوبی، مهسا، استوان، راحله، فرحناکی، عسگر، مصباحی، غلامرضا، و اسکندری، محمدهادی. (1389). بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/72818/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، استوان راحله، فرحناکی عسگر، مصباحی غلامرضا، اسکندری محمدهادی. بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/72818/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، راحله استوان، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی، و محمدهادی اسکندری، “بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 11–20، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72818/fa