APA:
کپیحسینی، سیدعماد، و اردستانی، فاطمه. (1394). بهبود ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(9)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/502052/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدعماد، اردستانی فاطمه. بهبود ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(9):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/502052/fa
IEEE:
کپیسیدعماد حسینی، و فاطمه اردستانی، “بهبود ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 9، pp. 59–67، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502052/fa