APA:
کپیاجاق، سیدمهدی، رحمانی فرح، کاوه، ایزدی، سجاد، و شعبان پور، بهاره. (1395). تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 185-194. SID. https://sid.ir/paper/71872/fa
Vancouver:
کپیاجاق سیدمهدی، رحمانی فرح کاوه، ایزدی سجاد، شعبان پور بهاره. تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):185-194. Available from: https://sid.ir/paper/71872/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی اجاق، کاوه رحمانی فرح، سجاد ایزدی، و بهاره شعبان پور، “تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 185–194، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71872/fa