APA:
کپیکفیلی، تیوا، امام جمعه، زهرا، و کازرونی تیمسار، منوچهر. (1385). مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2)، 35-48. SID. https://sid.ir/paper/71879/fa
Vancouver:
کپیکفیلی تیوا، امام جمعه زهرا، کازرونی تیمسار منوچهر. مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(2):35-48. Available from: https://sid.ir/paper/71879/fa
IEEE:
کپیتیوا کفیلی، زهرا امام جمعه، و منوچهر کازرونی تیمسار، “مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 35–48، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71879/fa