مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,665
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

807
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 53

چکیده

 در این مطالعه رفتار خشک شدن و تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر تمایل به از دست دادن رطوبت و ضریب نفوذ موثر, تعیین بهترین مدل ریاضی خشک شدن, تعیین مقادیر انرژی فعال سازی و میزان انرژی مصرفی در دو گونه انار شیرین و ترش با استفاده از خشک کن مایکروویو مورد بررسی قرار گرفت. با تحلیل رگرسیونی برای مدل های مورد بررسی, مشخص شد که مدل پیج بهترین برازش را با داده های بدست آمده نشان می دهد. ضریب نفوذ موثر دانه های انار در خشک کن مایکروویو بین 10-10×3.34 تا 10-10×32.05 متر مربع بر ثانیه بدست آمد. انرژی فعال سازی در خشک کن مایکروویو به ترتیب برای انار شیرین و ترش برابر با 17.22 و 23.83 کیلوژول محاسبه شد. میزان انرژی مصرفی برای خشک کردن دانه های انار شیرین و ترش بین 0.167 تا 0.383 کیلووات بر کیلوگرم بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متولی، علی، مینایی، سعید، احمدی، عماد، عزیزی، محمدحسین، و خوش تقاضا، محمدهادی. (1389). سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 43-53. SID. https://sid.ir/paper/71886/fa

    Vancouver: کپی

    متولی علی، مینایی سعید، احمدی عماد، عزیزی محمدحسین، خوش تقاضا محمدهادی. سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):43-53. Available from: https://sid.ir/paper/71886/fa

    IEEE: کپی

    علی متولی، سعید مینایی، عماد احمدی، محمدحسین عزیزی، و محمدهادی خوش تقاضا، “سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 43–53، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71886/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button