APA:
کپیسماواتی، وحید، یارمند، محمدسعید، و حجتی، محمد. (1391). بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/71911/fa
Vancouver:
کپیسماواتی وحید، یارمند محمدسعید، حجتی محمد. بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/71911/fa
IEEE:
کپیوحید سماواتی، محمدسعید یارمند، و محمد حجتی، “بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 45–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71911/fa