APA:
کپیشهرکی، حسینعلی، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1398). بهبود خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 23-34. SID. https://sid.ir/paper/72278/fa
Vancouver:
کپیشهرکی حسینعلی، حسینی قابوس سیدحسین. بهبود خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):23-34. Available from: https://sid.ir/paper/72278/fa
IEEE:
کپیحسینعلی شهرکی، و سیدحسین حسینی قابوس، “بهبود خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 23–34، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72278/fa