APA:
کپیقیافه داوودی، مهدی، کریمی، مهدی، شیخ الاسلامی، زهرا، صحرائیان، بهاره، و نقی پور، فریبا. (1396). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 115-122. SID. https://sid.ir/paper/71948/fa
Vancouver:
کپیقیافه داوودی مهدی، کریمی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا، صحرائیان بهاره، نقی پور فریبا. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):115-122. Available from: https://sid.ir/paper/71948/fa
IEEE:
کپیمهدی قیافه داوودی، مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحرائیان، و فریبا نقی پور، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 115–122، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71948/fa