مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,591
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

777
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 166

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع نژاد، فروغ، آزادمرددمیرچی، صدیف، پیغمبردوست، سیدهادی، نعمتی، محبوب، و رافت، سیدعباس. (1392). تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 153-166. SID. https://sid.ir/paper/234089/fa

    Vancouver: کپی

    زارع نژاد فروغ، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس. تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):153-166. Available from: https://sid.ir/paper/234089/fa

    IEEE: کپی

    فروغ زارع نژاد، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدهادی پیغمبردوست، محبوب نعمتی، و سیدعباس رافت، “تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 153–166، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234089/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا