APA:
کپیزارع نژاد، فروغ، آزادمرددمیرچی، صدیف، پیغمبردوست، سیدهادی، نعمتی، محبوب، و رافت، سیدعباس. (1392). تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 153-166. SID. https://sid.ir/paper/234089/fa
Vancouver:
کپیزارع نژاد فروغ، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس. تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):153-166. Available from: https://sid.ir/paper/234089/fa
IEEE:
کپیفروغ زارع نژاد، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدهادی پیغمبردوست، محبوب نعمتی، و سیدعباس رافت، “تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 153–166، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234089/fa