APA:
کپیسیدآبادی، محمدمهدی، آقاجان زاده سورکی، سارا، کاشانی نژاد، مهدی، و ضیایی فر، امان محمد. (1396). بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 17-29. SID. https://sid.ir/paper/71956/fa
Vancouver:
کپیسیدآبادی محمدمهدی، آقاجان زاده سورکی سارا، کاشانی نژاد مهدی، ضیایی فر امان محمد. بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):17-29. Available from: https://sid.ir/paper/71956/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی سیدآبادی، سارا آقاجان زاده سورکی، مهدی کاشانی نژاد، و امان محمد ضیایی فر، “بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 17–29، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71956/fa