مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,339
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

549
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 189

چکیده

 چرخک (Launaea acanthodes) یکی از گونه های متداول گیاهان دارویی در مناطق مرکزی ایران است. در این مطالعه صمغ به روش استخراج الکلی توسط اتانول 90 درصد استخراج شده است که درصد بازده این صمغ  40.4درصد تعیین شد. سپس خصوصیات امولسیفایری صمغ استخراج شده, مورد بررسی قرار گرفت که جهت این امر امولسیون های روغن سویا (10%w/w) با غلظت های صمغ 1, 2, 4 و 6 درصد تهیه شد. آزمون های مورد بررسی در مورد تمام امولسیون ها عبارت بودند از کشش سطحی و بین سطحی, تست پایداری, اندازه گیری توزیع اندازه ذرات, مشاهده با میکروسکوپ نوری و ویسکوزیته. به طور کلی مشخص شد که راندمان پلی ساکاریدی صمغ چرخک نسبت به سایر صمغ های بومی ایران بیشتر می باشد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که افزایش غلظت صمغ در امولسیون ها باعث کاهش کشش سطحی و بین سطحی و افزایش ویسکوزیته می شود. توزیع اندازه ذرات نیز با افزایش غلظت صمغ در امولسیون, کاهش می یابد. این صمغ همچنین در آزمایش پایداری,ثبات کلی خوبی را در طی دو ماه داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدزاده میلانی، جعفر، خیری، شیوا، کابوسی، حامی، و ملکی، گیسو. (1396). ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 181-189. SID. https://sid.ir/paper/71958/fa

    Vancouver: کپی

    محمدزاده میلانی جعفر، خیری شیوا، کابوسی حامی، ملکی گیسو. ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):181-189. Available from: https://sid.ir/paper/71958/fa

    IEEE: کپی

    جعفر محمدزاده میلانی، شیوا خیری، حامی کابوسی، و گیسو ملکی، “ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 181–189، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71958/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button