APA:
کپیمیرباقری، مریم السادات، نحوی، ایرج، و بی ریا، داوود. (1396). بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 155-165. SID. https://sid.ir/paper/71962/fa
Vancouver:
کپیمیرباقری مریم السادات، نحوی ایرج، بی ریا داوود. بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):155-165. Available from: https://sid.ir/paper/71962/fa
IEEE:
کپیمریم السادات میرباقری، ایرج نحوی، و داوود بی ریا، “بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 155–165، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71962/fa