مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

939
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

779
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه های چغندرقرمز

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 178

چکیده

 استفاده از تکنولوژی های ترکیبی می تواند سبب کاهش معایب تکنیک های گوناگون در کاربرد مستقل هر یک از آن ها گردد. در این پژوهش استفاده از کاربرد فرآیند اسمزی و هوای داغ و ترکیبی از خشک کردن و انجماد در چغندرقرمز مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش, برش های چغندر قرمز به صورت ورقه ای و مکعبی تهیه و در محلول نمک به عنوان عامل اسمزی و ترکیب اسید سیتریک و آسکوربیک در دو سطح 0.1 و 0.3 درصد قرار داده شد. نمونه های ورقه ای به مدت 75 دقیقه و نمونه های مکعبی به مدت 115 دقیقه در خشک کن آبگیری شدند و پس از آن در ظروف پلی اتیلنی بسته بندی شدند و در فریزر با دمای 25- درجه سانتی گراد قرار گرفتند. در روز صفر و بعد از یک ماه آزمون های اسیدیته, فعالیت آبی, پردازش رنگ و خصوصیات بافتی تیمارها بررسی گردید. نتایج آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار Spss نسخه 20 بر پایه طرح کاملا تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمون های مختلف در بازه یک ماه نشان داد که تیمار مکعبی 0.3 نسبت به سایر تیمارها بهترین و نزدیکترین خصوصیات را از نظر بافت, رنگ و ویژگی های کیفی به نمونه تازه چغندر قرمز داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی، جواد، و قیافه داوودی، مهدی. (1396). استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه های چغندرقرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 171-178. SID. https://sid.ir/paper/71964/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی جواد، قیافه داوودی مهدی. استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه های چغندرقرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):171-178. Available from: https://sid.ir/paper/71964/fa

    IEEE: کپی

    جواد اسدی، و مهدی قیافه داوودی، “استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه های چغندرقرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 171–178، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71964/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button