APA:
کپیاسدی، جواد، و قیافه داوودی، مهدی. (1396). استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه های چغندرقرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 171-178. SID. https://sid.ir/paper/71964/fa
Vancouver:
کپیاسدی جواد، قیافه داوودی مهدی. استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه های چغندرقرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):171-178. Available from: https://sid.ir/paper/71964/fa
IEEE:
کپیجواد اسدی، و مهدی قیافه داوودی، “استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه های چغندرقرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 171–178، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71964/fa