مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

800
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

724
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

کلیدواژه

شیر لاکتیکی (شیر مایه زده)Q2

چکیده

 واردات 30 هزار تن کره در سال که قسمتی از نیاز داخلی را پاسخگوست و با خروج بیش از 120 میلیون دلار ارز از کشور همراه است. می توان با استفاده از مایه زنی استارتر مزوفیل مولد دی استیل یا استارتر ترموفیل لاکتیک (ماست) در شیر پس چرخ (فاز آبی), عطر و طعمی کره ای در محصول ایجاد نمود. عطر محصولی که با استارتر مزوفیل تهیه می شود با اطمینان 95% از کره لاکتیک وارداتی بهتر بود و از نظر بافت, مزه و سایر مشخصات حسی نیز با آن تفاوت خیلی محسوسی نداشت. کلیه خصوصیات حسی محصول با اطمینان 95%, خوب تا بسیار خوب و بافت, قابلیت گسترش و قوام محصول نیز با اطمینان 95% بسیار خوب بود. تولید آزمایشی محصول به این روش در کارخانه پنیر مینودشت گلستان با تغییرات مختصری در نحوه استفاده از تجهیزات آن با موفقیت انجام شد. به شکل مشابهی با چیدمان مناسب چند مخزن سه جداره, یک همزن دور بالا, یک پمپ سیرکولاسیون, یک دستگاه بارسفت کن مداوم بستنی و دستگاه بسته بندی کره می توان در هر واحد تولیدی مشابهی, امولسیون این نوع گستردنی را بخوبی تهیه و پس از جامدسازی و ورز دادن آن, مانند کره بسته بندی نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ترکاشوند، یداله. (1396). بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/71967/fa

    Vancouver: کپی

    ترکاشوند یداله. بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/71967/fa

    IEEE: کپی

    یداله ترکاشوند، “بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 63–72، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71967/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button