مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,793
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,006
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته (Pistacia vera L)

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 186

چکیده

 تانن های گیاهی فرآورده های طبیعی با وزن مولکولی زیاد هستند و قادرند با کربوهیدرات ها و پروتئین ها کمپلکس هایی را تشکیل دهند. این ماده مهم گیاهی دارای خواصی مانند ضد میکروبی و رسوب دادن پروتئین ها است. هدف از انجام آزمایش این است که با توجه به تولید انبوه پوست پسته, امکان تولید صنعتی ترکیبات تانن از آن بررسی گردد. در این مطالعه استخراج تانن با دو روش خیساندن و استفاده از امواج فراصوت و چهار حلال (استون 70 درصد, اتانول 50 درصد, متانول 50 درصد و آب) در دو رقم پسته, کله قوچی (P. vera cv. Kallehghuchi) و اوحدی (P.vera cv. Ohadi) انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین و کمترین میزان تانن نامحلول 13.18mg/ gDW و 11.99 به ترتیب مربوط به روش خیساندن در رقم کله قوچی در حلال های استون و متانول اندازه گیری شد. اما بیشترین و کمترین میزان تانن محلول 55.32mg/g DW و 34.46 به ترتیب مربوط به روش خیساندن در رقم اوحدی در حلال اتانول و رقم کله قوچی در حلال آب بدست آمد. میزان آنتوسیانین در پوست پسته کله قوچی و اوحدی 9.09mmol/g DW و 10.71 و در مغز پسته کله قوچی و اوحدی به ترتیب 4.12mmol/g DW و 4.19 بدست آمد. این نتایج نشان داد که پوست پسته می تواند به عنوان یک منبع ارزان و قابل دسترس ترکیبات فعال زیستی در نظر گرفته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزاده دل، شیما، حناچی، پریچهر، و صبورا، عذرا. (1396). بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته (Pistacia vera L). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 179-186. SID. https://sid.ir/paper/71969/fa

    Vancouver: کپی

    آزاده دل شیما، حناچی پریچهر، صبورا عذرا. بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته (Pistacia vera L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):179-186. Available from: https://sid.ir/paper/71969/fa

    IEEE: کپی

    شیما آزاده دل، پریچهر حناچی، و عذرا صبورا، “بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته (Pistacia vera L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 179–186، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71969/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button