APA:
کپیآزاده دل، شیما، حناچی، پریچهر، و صبورا، عذرا. (1396). بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته (Pistacia vera L). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 179-186. SID. https://sid.ir/paper/71969/fa
Vancouver:
کپیآزاده دل شیما، حناچی پریچهر، صبورا عذرا. بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته (Pistacia vera L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):179-186. Available from: https://sid.ir/paper/71969/fa
IEEE:
کپیشیما آزاده دل، پریچهر حناچی، و عذرا صبورا، “بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته (Pistacia vera L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 179–186، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71969/fa