APA:
کپیحسینی، محمدیار، رضازادباری، محمود، و علیزاده، محمد. (1396). تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH, بریکس, اندیس فرمالین و رئولوژی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 73-81. SID. https://sid.ir/paper/71970/fa
Vancouver:
کپیحسینی محمدیار، رضازادباری محمود، علیزاده محمد. تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH, بریکس, اندیس فرمالین و رئولوژی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):73-81. Available from: https://sid.ir/paper/71970/fa
IEEE:
کپیمحمدیار حسینی، محمود رضازادباری، و محمد علیزاده، “تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH, بریکس, اندیس فرمالین و رئولوژی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 73–81، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71970/fa