مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

729
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 66

چکیده

 مقدمه: پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زندهای هستند که با استقرار در محیط روده, مانع از فعالیت میکروارگانیسمهای غیر مفید و پاتوژن می شوند. در بین غذاهای مناسب برای افزودن پروبیوتیکها تقاضا برای فرآورده های پروبیوتیک غیرلبنی افزایش یافته است که محصولات آبمیوه پروبیوتیک در سالهای اخیر بیشتر مورد مطالعه قرار گرفته است. مواد و روشها: در تحقیق حاضر از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و کازئی )سطوح 0, 35, 50, 65 %, 100 ( با تراکم 710 در آبمیوه تهیه شده از مخلوط آلبالو, کرنبری و سیب استفاده گردید. نمونه شاهد )فاقد باکتری( نیز تولید شد. خواص میکروبی, فیریکوشیمیایی و حسی نمونهها طی 28 روز نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. یافتهها: تعداد باکتری پروبیوتیک در آبمیوه مذکور با گذشت زمان افزایش یافت. خواص فیزیکوشیمیایی نظیر بریکس, قند, اسیدیته, کدورت, رنگ و pH تغییرات معنیداری داشت. بریکس, قند و pH کاهش و اسیدیته و کدورت آبمیوه افزایش یافت. همچنین مشخص گردید که افزودن باکتری تا حدودی باعث تضعیف ویژگیهای حسی )ارگانولپتیکی( شده است. نتیجهگیری: در میان نمونهها, نمونه حاوی % 100 باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان بهترین تیمار از نظر زنده مانی باکتری و از نظر ویژگیهای حسی بعد از نمونه شاهد, نمونه حاوی % 35 اسیدوفیلوس و % 65 کازئی به عنوان نمونه برتر معرفی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دلیری، شیوا، خورشیدپور، بیژن، و پوراحمد، رضوان. (1399). بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو, کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/395779/fa

    Vancouver: کپی

    دلیری شیوا، خورشیدپور بیژن، پوراحمد رضوان. بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو, کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/395779/fa

    IEEE: کپی

    شیوا دلیری، بیژن خورشیدپور، و رضوان پوراحمد، “بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو, کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 53–66، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395779/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button