APA:
کپیدلیری، شیوا، خورشیدپور، بیژن، و پوراحمد، رضوان. (1399). بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو, کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/395779/fa
Vancouver:
کپیدلیری شیوا، خورشیدپور بیژن، پوراحمد رضوان. بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو, کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/395779/fa
IEEE:
کپیشیوا دلیری، بیژن خورشیدپور، و رضوان پوراحمد، “بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو, کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 53–66، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395779/fa